top of page

kjøp Strattera 60mg online

strattera.jpg

e_post  OSS I DAG FÖR SAMRÅD: royaltyapotek@gmail.com

 

 

Strattera (generisk navn: atomoksetinhydroklorid) er et alternativ til de sentralstimulerende ADHD-medisinene som oftest brukes til å behandle symptomer på oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD eller ADD) hos barn i alderen 6-12, ungdommer og voksne. Det er en selektiv medisin for norepinefrin reopptakshemmere (SNRI). Strattera er et ikke-stimulerende middel; det regnes ikke som et kontrollert stoff av Drug Enforcement Agency (DEA). Det er ikke undersøkt hos barn under 6 år.

Strattera var den første og eneste ikke-stimulerende medisinen som ble godkjent for ADHD-behandling i USA av Food and Drug Administration (FDA). Det var også den første ikke-stimulerende medisinen som ble godkjent for behandling av voksne med ADHD.

Er Strattera bedre enn Adderall?
Strattera og Adderall er begge medisiner som brukes til å behandle ADHD, men de er fundamentalt forskjellige. Adderall er et sentralstimulerende middel og Strattera er et ikke-sentralstimulerende middel. Strattera er merkenavnet for stoffet atomoksetin, som er en noradrenalin-gjenopptakshemmer som gjør at nevrotransmitteren noradrenalin kan være tilgjengelig for hjernens nevroner lenger. Adderall er merkenavnet for kombinasjonen av legemidlene dekstroamfetamin og amfetamin, og det virker på sentralnervesystemet ved å øke antallet dopamin- og norepinefrinsendere i hjernen.

Generelt sett er stimulerende medisiner betydelig mer effektive enn Strattera for behandling av ADHD. Strattera brukes imidlertid under spesielle omstendigheter og pasientpopulasjoner:

bottom of page