Køb Ritalin 40 mg i Danmark

Ritalin 40.webp

e-mail os i dag for konsultation: royaltyapotek@gmail.com

 

Hvad er Ritalin?
Ritalin er et stimulerende middel, der bruges til behandling af ADHD (ADHD) og narkolepsi. Det påvirker de dele af hjernen og centralnervesystemet, der kontrollerer hyperaktivitet og impulser. Ritalin er et af handelsnavne for stoffet kendt som methylphenidat. Andre mærkenavne kan omfatte Concerta, Methylin og Metadate.

Er der en generisk version af Ritalin tilgængelig?
Ja, det generiske navn på Ritalin er methylphenidat og kan købes i USA. Nogle brugere har hævdet, at den generiske version kan være svagere end varemærkeversionen.

Er der nogen store forskelle mellem Ritalin og Adderall?
Der er mange ligheder mellem de to medicin. Begge lægemidler er stimulanter, der bruges til behandling af ADHD, og ​​begge er vanedannende og klassificeres som skema II-kontrollerede stoffer. Derfor, hvis du har haft problemer med stofbrug, skal du tale med din læge om dette, før du tager enten medicin. For så vidt forskellene findes Ritalin i tre formater: øjeblikkelig frigivelse (varer 3-4 timer), langvarig frigivelse (varer 6-8 timer) og langtidsvirkende (varer 8 timer). Adderall findes i to formater: øjeblikkelig udgivelse (varer 4-6 timer) og udvidet udgivelse (varer 12 timer).

Kan børn tage Ritalin?
Børn over 6 år kan få ordineret Ritalin til ADHD. De bør tage medicinen i den nøjagtige mængde, der er ordineret af deres læge. Det er også vigtigt at fortælle dit barns læge om andre medicinske komplikationer eller tidligere stofbrugs historie.